Søndagskos

Litt lett søndagskos – på en søndag. For det finnes jo som kjent en haug med nettsider om bøker og tilbehør. Enjoy!

Noen mennesker sparer til vinkjeller, jeg ønsker meg bokkjeller. Eller, egentlig ønsker jeg meg vinkjeller og et bibliotek, men denne bokhyllen gir assosiasjoner til lagring av vin. Og jeg liker tanken – man lagrer årgangsbøker akkurat som man lagrer årgangsvin for å ta frem en ekstra verdifull en i ny og ne og presentere den for gode venner. Her finner du en hel side med kreative bokhyller. Ikke alle er like praktiske dog.

Da jeg var liten, pleide jeg å pakke boken jeg leste inn i plast og ta den med meg i dusjen. Jeg var også glad i å lese mens jeg gikk. Denne dingsen her hadde definitivt stått på ønskelisten min til jul. Nå er jeg litt eldre, mindre fantasifull og altfor opptatt av effektivitet til å lese noen annen plass enn i godstolen eller på lesesalen.

Liker du popoppbøker? Da vil du nok ha glede av denne lille filmsnutten, hvor bøkene nærmest blir levende (via @nattbordet).

0

One comment on “Søndagskos”

  1. Gunhild sier:

    Då eg var liten brukte eg å feste boka mellom vaierane på styret på sykkelen slik at eg kunne lese når eg sykla opp bakkane frå biblioteket. Det var eit problem at boka ikkje stod så godt, så eg skulle ha hatt eit sånt stativ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *