Januar er måneden for en ny start, nytt medlemskap hos SATS og et bedre liv. Som et ledd i et nytt bedre liv puster noen av støvet av Krig og fred og sukker kanskje tungt over tykkelsen av tre bindene. Andre sverger at de skal de skal lese mer Homer, jeg har bestemt meg for å lese Proust. Ellers har jeg ingen planer eller lister, siden jeg ikke greier å følge dem heller. Inspirert av Bjørg fra mellom linjene har jeg tenkt til å gå løs på bøker fra bokhylla mi, for der har det hopet seg opp med uleste bøker i løpet av 2013 (og 2012). Og da tror jeg at jeg skal ha noe å lese fremover.

Så hva med dere, hva er deres leseplaner for 2014? Er dette året du skal komme deg gjennom Krig og fred? Eller synes du leselister er litt teite? Å avslutte et blogginnlegg med spørsmål er så 2011, men jeg er nysgjerrig på leseplanene, eller mangel av slik, til våre lesere.

Rose Fagerheim

Rose er 24 år og student. Hennes claim to fame er at hun kan sitere Pushkin og drøfte individets plass i kanadiske storbyer, to egenskaper hun ikke får bruk for så ofte som man skulle tro. Da hun var yngre kunne hun første del av To be or not be-talen utenat, som heller ikke var særlig nyttig.

Latest posts by Rose Fagerheim (see all)