Jeg gråt da jeg hadde lest ut Meg eier ingen av Åsa Linderborg. Den beskriver så godt den grenseløse kjærligheten og lojaliteten mellom en datter og faren hennes. En far som forsømmer henne samtidig som han elsker henne så høyt. En barndom som er både god og vond. Boka har blitt hos meg, og jeg tenker ofte på diktet tittelen er hentet fra: Mig äger ingen/Ej ens jag själv. På merkelig vis har jeg funnet trøst i det. Nå skal den vakre og såre boka bli film, og jeg snufser allerede.

Jeg vil se den, men jeg tror ikke greier å se den. Jeg tror jeg heller skal lese bok en gang til.

Rose Fagerheim

Rose er 24 år og student. Hennes claim to fame er at hun kan sitere Pushkin og drøfte individets plass i kanadiske storbyer, to egenskaper hun ikke får bruk for så ofte som man skulle tro. Da hun var yngre kunne hun første del av To be or not be-talen utenat, som heller ikke var særlig nyttig.

Latest posts by Rose Fagerheim (see all)